Hverdag
Comments 4

oppdatering

Heisann sveisann mine venner!

«Nå har hun skiftet språk igjen». Ja, jeg vet, jeg vet!

Jeg trodde for et øyeblikk at jeg kunne bli en superblogger-kjendis-millionær om jeg skrev på engelsk, skjønner du. Det er tross alt 2.400 millioner engelsktalende mennesker rundt om i verdens, mens det kun er rundt seks millioner norsktalende individer traskende på denne jord.

En trenger ikke å være god i matte for å skjønne at å skrive på engelsk kan potensielt være mer fruktbart enn å skrive på norsk.

Det er bare det at å blogge ble ikke artig når jeg måtte skrive på engelsk, og jeg innså ganske raskt at jeg ikke blogger for å bli rik eller gjøre karriere ut av det. Jeg blogger fordi jeg er glad i å skrive og for å dele matoppskrifter med Krøllisen. Og for å dele tankene mine med de (nå relativt få) faste leserne mine.

Som alltid er det en million ting som har skjedd siden jeg oppdaterte bloggen sist. For det første har det blitt drittkaldt i Sydney. Sånn typ 5 grader på mårningen. Fem grader høres ut som ingenting for de som har isolasjon, men her DOWNUNDER er det ikke standard praksis å isolere hus. Tvert i mot, faktisk. Med singel glass på alle vindu og null isolasjon blir det heller kaldt i huset.

#ilovesydney vivid 2016

NM i turist på VIVID i Sydney.

For det andre har jeg fått meg jobb. En jobb med lønn! Åherregud, jeg kan nesten ikke forklare hvor godt det er å ha en normal jobb med sikker inntekt etter 3 1/2 år uten lønn. Jeg har jo jobbet på Expert i ferier de første to årene etter jeg flyttet til Australia for å studere i tillegg til å jobbe med egen nettbutikk det siste året på universitetet, men som de fleste selvstendignæringsdrivende vet blir man ikke rik av å starte opp selv. Iallefall ikke pengemessig den første tiden.

Det jeg ble rik på, var erfaringer.

Og det er mye derfor jeg fikk den jobben jeg har nå. Å ha startet sin egen nettbutikk mens en tok en dobbel bachelor i ledelse og markedsføring viste seg å være lurt, for det har gått veldig bra på mange intervjuer og det tok ikke lange tiden før jeg fikk meg en jobb jeg var interessert i. Så nå er jeg markedsføring- og PR-koordinator for et lite firma kun en 20-minutters biltur fra hvor jeg bor. Jeg digger at firmaet er lite, for det gir meg mye frihet under ansvar. Jeg har mer eller mindre ansvar for alt av markedsføring for bedriften, og det er veldig givende fordi jeg ELSKER markedsføring.

Jeg elsker hvordan en aldri blir ferdig utlært i markedsføring, dette gjelder spesielt for digital markedsføring hvor ting kan andre seg over natta. Det er alltid noe nytt å studere, og det er kjekt for en bokorm som meg. I’M NERDY AND I KNOW IT.

17.mai i Sydney

Så nå vet dere det, iallefall.

Jeg er tilbake. Ikke for å imponere noen, men for å skrive for min egen del. Så er de av dere som ønsker å slå følge hjertelig velkommen til å gjøre det. Nå skal jeg suse inn på bade og børste håret (første gang på 1 1/2 år) før jeg skal kjøre til jobb. Ny uke, nye muligheter! Ha en fin mandag.

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

4 Comments

  1. Hej Mari,
    Så dejligt at høre fra dig på bloggen igen 😀 Jeg elsker at læse dine indlæg. Det er heldigt dansk ligner norsk så meget, så jeg stadig kan følge med, selvom du ikke blogger på engelsk 🙂

  2. Helene says

    Så spennende med ny jobb! Forsto jeg det riktig med at det var en Hudpleiegrossist?

    • Veldig spennende! Ja, det stemmer at det er en Hudpleiegrossist. I tillegg tilbyr vi business coaching og markedsføring for salongene. Ofte drives salongene av hudterapeuter som en knallgode i faget sitt, men ikke like business minded. Vi tilbyr derfor en ekstra sørvis hvor vi hjelper dem med markedsføring etc.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s