Food + Recipes, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Summer salad with red clover

De neste fem bildene bare skriker sommer, gjør de ikke det? Og ja, bildene er faktisk tatt i sommer. Det har ikke bare vært dårlig vær skjønner dere, selv om det kanskje kan føles sånn ut for noen. Jeg har hatt en helt fantastisk sommer hvor jeg har gjort to ting: kost meg og slappet av. Eller, jeg har faktisk gjort fire ting om man teller med vaffelspising og fisking med pappa. Det har vært skikkelig deilig. Jeg har mer eller mindre bodd på hytta, uten wifi og mas og tjas. Deilig å koble ut litt imellom semestrene. Kun et semester igjen nå, så et bachelorgraden i boks! Enn at tre år kan gå så fort! Tiden flyver i godt lag, er det ikke det de sier? 😉

These pictures just scream Norwegian summer, or what? I’ve just got back to Australia after five amazing weeks in Norway where I’ve been doing two things: enjoyed myself and relaxed. Actually, I’ve done four things if we count eating waffles with brown cheese and fishing with my dad as well. I’ve more or less lived at my cabin for the last few weeks. No WIFI no anything, and it’s been GREAT! I’m now recharged for my last semester at The University of Western Australia. I can’t believe I’m soon graduating!! The last (soon to be) three years have been flying. 

smoothie norwegian berries

 

sommer båtliv

 

sommer bunad molde

 

sommer kamilleblad

 

sommersalat

 

Jeg lagde en skikkelig god sommersalat over ferien i sommer hvor jeg brukte restene av en svinefilet som vi hadde slengt på grillen dagen før. Det er mye snadder man kan lage av restemiddager. Siden jeg har slitt med akne dette semesteret har jeg blitt rådet til å drikke mer te, spesielt rødkløverte. Jeg ble helt vill da jeg så all den fine rødkløveren hjemme, og brukte dem så flittig jeg kunne. Rødkløver er supergod i salat, så denne salaten ble en «poppis» selv om pappa var skeptisk i starten.

I made a delicious summer salad couple weeks ago using some leftover meat from the bbq and red clover from the garden. Cooking doesn’t have to be time-consuming or expensive. A bit of spinach, red clover, tomatoes, cucumber, eggs and parmesan cheese and you’re ready to go! It’s easy to get a bit too excited about the whole salad and go overboard with ingredients. The key is to keep it simple, and rather having heaps of ingredients focus on having good quality products such as fresh ingredients. If you would like a bit more taste and texture a homemade salad dressing or parmesan cheese (or fetta cheese if that’s your preference) will do.

Ingrediensene jeg brukte var enkle:
Marinert svinefilet (rester fra et grillmåltid fra dagen før), perletomater, spinat, agurk, selvplukket rødkløver, egg og parmesanost. Det er fort gjort å bli for ivrig når det kommer til salat. Dette lan føre til at en putter i for mange forskjellige ingredienser, noe som gjør at smaken og resultatet ikke alltid er like godt. Ha færre, men gode ingredienser og heller bruk en hjemmelaget salatdressing eller litt parmesanost for å få ekstra smak og tekstur.

sommersalat rødkløver

Med dukkah, olivenolje og og hjemmelaget foccaciabrød var lunsjen komplett!

 

sommer selvplukk

Å plukke fra egen hage gjør meg så utrolig glad! Gressløk, rødkløver og paprika.

This entry was posted in: Food + Recipes, Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s