Beauty Vloggers
Legg igjen en kommentar

My five favourite YouTube beauty vloggers

EDIT: Yes, I’m language confused and have written this post both in English and Norwegian. For Norwegian please scroll down

EN: I’m such a big fan of YouTube. Honestly. I love YouTube more than Netflix. More than Netflix and Vimeo put together, actually. I’m subscribing to a range of channels, from cooking shows to reality shows (TOWIE… Embarrassing to admit) to documentaries and nature shows. This is also where I seek my beauty inspiration. Besides Instagram, but Instagram doesn’t come with a user manual for the There’s so many talented make up artists out there and their videos are so inspiring and educational. I think YouTube beauty vloggers do save the world. At least they save us from some crazy looking eyebrows. When I was 15 I discovered the eyebrow pencil. THE eyebrow pencil Let’s just say I go a bit carried away.

makeup quote

Even though I live in Australia and really can’t be bothered using that much makeup, it’s very handy to have couple tricks up my sleeve for when I want to paint my face on before going out ever now or then. It’s also excellent study for exam procrastination! How can Aussie chicks stay looking sharp in that heat? Their makeup is always on point, whilst I sweat like a gipsy with a mortgage (to site the Honey Badger) and everything ends up running everywhere. “Mari, have you been out running?”. “No, why do you ask”. “Oh, a bit of a blank face going on”. Cheers! Anyway..

Without any further or do, here’s my top five beauty vlogger videos!

  • This chick. Good old Chloe Morello. She is probably one of the first beauty vloggers I started following. She is such a natural beauty, has some killer skills with the makeup and she is so funny and charming. Bonus is that she has similar hair and eye colour as me, so it’s easier to find makeup colours that match.

  • Another Chloe. A newbie on my list, but I just love this makeup look. It’s very natural looking, and she’s such a stunner!

 

  • Lauren Curtis, another Aussie. What’s up with Australian girls and their makeup skills? Anyway, she has heaps of videos, many of them a bit more full-on, but very inspiring for Christmas or other bigger occasion.

 

  • I just love Stephanie Lange. I love her honesty and knowledge. I also appreciate her being brave enough to show her face totally without makeup, as I think this has (and will continue) to help others. Such a fresh addition to a world that’s constantly using filters.

 

  • The above reasons goes for wonderful Nikkie. Another fresh addition to the beauty vloggers. She’s ridiculously talented and the video below is one of my very favourites. It covers everything you need to learn about makeup tricks.

 

NO: Jeg er skikkelig fan av YouTube. Jeg er digger YouTube mer enn Netflix. Jeg digger YouTube mer enn Neflix og Vimeo tilsammen, faktisk. Jeg abonnerer påutallige kanaler, alt fra matprogram til realitytv (TOWIE, flaut men sant) til dokumentarer og dyreprogram. Det er også her jeg finner masse skjønnhet- og sminketips. Det er så utrolig mange dyktige makeupartister der ute, og det finnes utallige flotte og informative videoer. Jeg skulle virkelig sminkevideoer på YouTube fantes da jeg var 15 år. Jeg oppdaget nemlig øyenbrynsblyanten da jeg var femten, og jeg var litt vel ivrig på broken for å si det sånn. Var det ikke monobryn så var de 5 centimeter tykke.

Jeg må innrømme at det er sjeldent jeg virkelig sminker meg når jeg bor I Australia. Det er så sabla varmt, og for min del er sminke + varme = fail. Sminken renner, jeg blir blank i trynfjøla og alt I alt er det bare en dårlig idé. MEN jeg synes det er veldig artig å sminke meg når jeg først gjør det, og da er det nyttig å ha sett et par videoer fra YouTube først slik at jeg ikke ender opp med mine 15åring bryn. Dessuten er sminking en fantastisk studieprokrastinasjon når en har fått nok fra bøker og artikler for ei stund. Så her, mine kjære lesere, kommer mine top fem sminkevideoer fra YouTube. Enjoy! Filmene er over denne teksten.

This entry was posted in: Beauty Vloggers

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s