Food + Recipes
Comment 1

Sunn frokost: Italienskinspirert eggerøre og blåbærsmoothie

God morgen folkens!

Jeg vurderer å starte å skrive bloggen på engelsk, men jeg lurte på hva du syns om det? Ja? Nei? Kanskje? Jeg vet jo fra før at dere er verdens tammeste kommentatorer, men jeg tenkte det var verdt å høre med dere før jeg gjør om hele bloggen allikevel. Vil jo at dere skal forstå, og dere er jo innom ganske ofte 🙂 Så hva syns du? Engelsk eller ikke?

Her kommer frokosten min fra i morges. I min six weeks challenge er brød og brødvarer bannlyst, så da må man kompensere. Jeg spiser ikke brød til frokost når jeg er i Australia allikevel, men jeg vet at mange nordmenn gjør det hjemme. Istedenfor brød har jeg brukt avokado denne gangen. Egg og avokado er en match made in heaven! Eggerøren er italienskinspirert med basilikum, tomat, rødløk, hvitløk, bittelitt melk og litt parmasanost. I smoothien min har jeg blåbær, kokosvann, chiafrø, gojibær, to egg, en banan og en skje cookies and cream proteinpulver fra Progenex. Dette er tilført fordi Steve trener crossfit to timer hver dag og trenger ekstra protein. Meg? Jeg er bare glad i smaken jeg. Ingen crossfit på denne jenta, bare lesing og studer.

scrambled eggs

scrambled eggs 1

Jeg kom over denne YouTubevideoen i går da jeg lette etter Jamie Oliver’s tunfiskvideo forresten, og jeg tenkte den var verdt å deles. Jeg prøvde smoothien som lunsj i dag (droppet gresskarfrø fordi jeg ikke hadde det i huset og byttet fersk mango mot frossen mango), og den var overraskende god. Jeg har strevd mye med akne det siste året, og avokado er blitt anbefalt av flere. Selv om jeg har hormonell akne, så skader det sikkert ikke å prøve å hjelpe til fra innsiden heller.

 

This entry was posted in: Food + Recipes

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

1 kommentar

  1. Inga says

    Skriv på engelsk hvis du føler du har en del engelsktalende lesere eller tror det kommer til å øke leserantallet ditt. Vi nordmenn er da så vant til engelsk at vi leser det like godt som norsk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s