Hverdag, Positive Psychology
Legg igjen en kommentar

Syv måter å gjøre mandagen din mer awesome

Å hate mandager er en veldig trist måte å bruke 1/7 av livet ditt på. Det er ingen grunn til at mandager skal være kjedeligere enn fredager. Vi jobber jo både på mandager og fredager? Jada jada, jeg vet at mange har fri på lørdager, men det betyr ikke at mandager trenger å være dårligere enn fredager av den grunn. Jeg oppfordrer deg til å skape «fredagsfølelse» denne mandagen, og gjør noe som virkelig gjør deg glad. Bruk gjerne hashtagen #supermandag, så får jeg se hvilke fantastiske aktiviteter du kommer på. Selv har jeg eksamen i dag, men det er jo lett som en plett når en er godt forberedt.

  • Lag taco til middag. Det synes til at alle i Norges land spiser Taco på fredager. Bortsett fra hjemme hos meg. Hos Krøllegunn og Bolla serveres det kokt fisk og sjømat på fredager. Uansett hver fredagstrender er, lag det på en mandag.
  • Inviter en venninne over på ost og kjeks. Skravling og fliring over et glass vin er ikke bare forbeholdt fredager. Trivselsfaktor garanteres!
  • Lag et hjemmespa. Skumbad, duftlys, nypresset juice i champagneglass og musikk på stereoen. Det skal lite til for å slå et hjemmespa spør du meg. Digger badekar.
  • Dra på date. Sminke, fine klær og flørting vil definitivt minne mer om fredag enn mandag. Ingen grunn til å begrense dateperioden til kun fredager. Er du singel har du syv dager i uken å kysse fisker på, er du i et forhold kan du invitere den fisken du har på ut på middag eller kino.
  • Se en artig film. Lag hjemmelaget pizza, hummus, dip og gulerøtter og ha en skikkelig filmkveld.
  • Gled noen. Skriv en lapp og fest den på et random bilvindu. «Vet du? Du er helt fantastisk!» eller «Du er unik, og så fin når du smiler». Det er mye glede i å glede andre.
  • Gjør som Jim Carry. Drikk redbull og bli hyper. Jim Carry er alltid blid på mandager:

Kaffekoppen venter! Ha en fantastisk MANDAG!

happy girls

This entry was posted in: Hverdag, Positive Psychology

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s