Lifestyle
Legg igjen en kommentar

Partnertrening i parken

Er det ikke digg at det nå er vår? Dagene er blitt lengre og hverdagen lysere. Jaggu har jeg hørt rykter om at det er begynt å spire også. Mamma sender nemlig bilder av krokuser i hytt og pine med x antall smileansikter. Hun er visst glad det endelig er blitt vår. For min del er vi nå snart inn i andre høstmåned her i Australia. Det skal sies at vi fortsatt har 26*c i skyggen og blir solbrente om vi er ute mer enn 20 minutter i strekk. Høst og høst, fru Blom.

Energinivået øker i takt med dagslyset, og det er plutselig mye enklere å komme seg på trening og være aktiv. Jeg og smekre Hilde hadde en aktivitetsdag i parken i fjorvår da vi tok noen bilder for merket Freddy for OneMoreStore. Samboeren til Hilde, Petter, er personlig trener og hjalp oss med ulike øvelser man kan gjøre uten noen form for utstyr. Alt du trenger er en venn og godt humør! Og ja, vi ble både svette og støle til slutt.

Her er en liste over (utstyrsfri) trening du kan gjøre ute i det fri:

Vertikal situps med partner:
I denne øvelsen vikler du bena rundt partneren din, og slippe deg sakte ned så langt du kan før du løfter deg opp igjen. Husk på å stramme magemusklaturen både på opp og nedtur, og vær så rett i ryggen som du overhode klarer. Prøv et sett med 10 og repeter tre ganger, for så og bytte slik at parneren din får kjørt seg også.
outdoor training 1

outdoor training 2

 

Hamstringøvelse med partner:
I denne øvelsen jobber du med både hastrings, ryggen og rumpa. SCORE! Hold hofter og overkropp rak mens du sakte, saaaaakte slipper deg framover helt til du er nødt til å ta imot deg selv med hendene. Prøv å holde deg unna å gi opp for tidlig. Hodet gir som oftest opp før kroppen!
outdoor training 3

outdoor training 4

Assitert handstand pushup
Dette er en flott styrkeøvelse hvor en kun bruker egen kroppsvekt, og en fin måte å øve seg på handstand pushups. Partneren kan bidra så mye eller lite du ønsker. Senk deg ned i kontrollert tempo mens du jobber med kjernen og fokuserer på å holde ryggen rak og se rett frem.
outdoor training 5

outdoor training 6

 

Vi jobbet også med pushups og sprint, som fikk svetten til å renne. Squats med partner på ryggen er også en flott måte å kompensere mangelen på vekter på. Ikke glem å tøye ut!

park66

 

partner workout

This entry was posted in: Lifestyle

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s