Hverdag
Comment 1

To travel is to live

 

DCIM100GOPRO

Det var det Rumi sa. Nå er jeg ikke helt sikker på hvem Rumi er, men jeg må si meg enig. Jeg er uten tvil paå mitt lykkeligste når jeg reiser, og jeg har møtt de vakreste menneskene på tur. Barnehjem i Sør-Afrika, nesehornsafari i Zimbabwe, ørkenvandring i Namibia, somptur i Botswana, surfcamp i Portugal og bilturer langs greske perler. Lista begynner å bli lang, og lengre skal den bli!

Om tre dager setter vi snuten mot Indonesia igjen, men skal ikke til Bali denne gangen. Jeg var forelsket i Bali før jeg i det hele tatt hadde vært der, takket være yndlingsboken min «Eat Pray Love» Dessverre, var det ikke bare meg som følte det slik, så Bali har blitt veldig turistifisert.  Men man kan fortsatt finne gjemte skatter, om man tar seg tid til å lete og utforske. Jeg skal skrive et innlegg om mine favorittplasser i Bali siden.

Denne gangen skal vi til Sumbawa, en Indonesisk øy øst for Lombok. Jeg har aldri vært der før, og Steve har aldri vært på den siden av øya. Vi skal nemlig til vestsiden av øya, nærmere bestemt Nomad Surf Resort. Her skal vi surfe, spille gitar, snorkle og fiske. Jeg gleder meg veldig mye. Forhåpentligvis får jeg utforsket øyen litt på egen hånd mens Steve har de lengste surfeturene sine. Så nå skal jeg pakke ned bikini, solhatt og lesestoff for ti dager med deilig påfyll i Indonesia.

DSC_0266DSC_0487 DSC_0499 DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

I mens kan dere kose dere med en av mine favorittnettsteder. Du finner den HER, alltid noe nytt og inspirerende å lære fra den nettsiden der. Catch ya later! 🙂

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

1 kommentar

  1. Gili-øyene er helt fantastisk også. Ingen motorisert transport, så kun sykler og hest og vogn. Og velger man hotell på den andre siden av øya så er det stille og rolig også, i tillegg så tar det toppen en time å sykle rundt hele øya, så man er aldri særlig langt unna ting 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s