Hverdag
Comments 2

Lite tid, masse studier

Selvfølgelig har jeg ikke glemt dere. Eller blitt spist opp av hai. Jeg jobber meg i hjel på skolen, og har knapt tid til å pusse tenna eller gå på do. Pcen bestemte seg også for å streike, så jeg måtte gjøre deler av innleveringen min på 3000 ord om mangfold på arbeidsplassen på nytt igjen. Da det skjedde kom det noen spreke trønderske gloser ut av munnen min, og jeg la meg på gulvet for å gi opp.

Image

Image

Men så kom jeg på at om jeg bare lå på gulvet kom i alle fall innleveringa mi ikke til å bli ferdig. Så da var det bare å brette opp armene og starte på nytt. Etter 48 sinnsyk intense timer var jeg endelig ferdig, men rakk ikke å levere inn oppgaven i tiden så jeg mistet allerede 10% av karakteren. Oppgaven ble veldig bra, da. Synes jeg selv i alle fall. Men forrige gang jeg følte jeg hadde skrevet en kick ass-oppgave strøk jeg, så det er vanskelig å si. Og da jeg leverte inn økonomioppgaven min forrige semester og var sikker på at jeg strøk, fikk jeg best resultat i klassen. So much for intuition, liksom.

Vel vel, ellers er det ikke mye spennende som skjer. Steve har klippet håret sitt, og det ble veldig fint. Han prøvde å se ut som pappa’en til Eric i The 70’s Show, og det klarte han med glans foråsirre sånn! For min del, så har jeg investert i en one piece av type bjørn. Den er veldig komfortabel å bo i, helt til man slipper en smygar. Dårlig ventilasjon i disse one piecene altså. Steve synes jeg er utrolig tiltrekkende i one piecen min, så det passer veldig bra. Siden jeg synes hans nye hårsveis er ekstrem tiltrekkende også.

Image

Image

Etter å ha bannet, grått og rivd meg i håret ble jeg omsider ferdig med innleveringen min. Og jeg har lært masse om diversity. Også har jeg lært at HR er noe jeg liker. Men ikke kjedelig A4 HR. Kun kreativ og inklusiv HR som jobber med å få det beste ut av hvert enkelt individ på arbeidsplassen. «Jamen det er jo en selvfølge» sier du, nei sier jeg. Du ville blitt overrasket over antall HR-ledere som er ansatt kun fordi arbeidsplassen synes HR høres kult ut, uten å egentlig vite og utnytte stillingens kunnskap eller muligheter. Flaks at jeg kommer til å bli en kreativ og topp HR-sjef, da. Så kan jeg redde arbeidsplasser og sånn.

Image

Image

Jeg har også gått en tur på stranda og holdt i en slange. Det bar kuli. I tillegg dro vi på favoritt kafeen vår i Freo i går, for å feire at 1/3 innleveringer var ferdig. Vi feiret med nydelig mat, og fantastisk juice og kaffe.

Image

Image

I dag dro vi på bondens marked for å kjøpe litt vegies. Det er viktig å støtte lokale bønder! 🙂 I tillegg smaker de så mye bedre når de er freshly picked. Jeg begynner å mangle norsk ord og uttrykk. Flaks Oda kommer snart! 🙂

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: ,

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

2 Comments

  1. Marte Myren says

    Jei! Oppdatering! 😀 Du e døkti, syns æ! Æ har mer ennj nok med skolearbeid på norsk! Stå på! 🙂

    • Vetdu, fineste Marte, at du kommentere og les gjor mae saa glad! Saa om ae miste all leseran min, ska ae fortsaett kun for dae min skjonne! Ae syns du e flink og, ae 🙂 Studia ska man ikke kimse over, vanskelig e det for all te tide. Haape du har det bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s