Hverdag
Comments 2

Musikktips

Dere vet når dere er så latterlig forelska at dere ikke klarer å slutte å smile når iPoden spiller en sang som minner deg om din utkårede? Velkommen til mitt liv. Nesten alle sangene jeg har star’a på Spotifylisten minner meg om Steve, og jeg går rundt som en glisfesk. Det ser ganske så teit ut, for å være ærlig. Men det har ikke noe å si, fordi det er så godt å være forelska. Og det er enda bedre når din utkårede føler det samme som deg, og dere bor sammen! Hurra for kjærligheten!

Ubud (60)

Åh, han eeeeer så fin!

IMG_3523Han går rundt og er digg som fy. Hallo heit surfer, mens jeg bare: «jeg liker chips»

IMG_4315

 

Jaja, alle kan jo ikke være sexy surfere. Uansett, innlegget her skulle handle om musikk. Jeg har funnet så mange bra, nye og gamle sanger som jeg tenkte å dele med dere. Jeg elsker å oppdatere Spotifyen min, selv om det skjer alt for skjeldent. Derfor tenkte jeg å dele mine nye funn med dere, så kanskje finner du noen nye (gamle) favoritter du også. Disse sangene går på repeat her i huset om dagen:

Drapht – Rapunzel (Veldig Steve-sang. En av de sangene som får meg til å knise fordi jeg ser for meg han synge og danse når jeg hører den)

Kanye West – Black Skinnhead (Omg, jeg føler som om jeg er i introen på en actionfilm når denne sangen kommer på, og det er umulig å ikke gå i takt med musikken)

The xx – Islands

Angus, Julia Stone – Paper Aeroplane

Peggy Lee – Big Spender

Tom Petty & the Heartbreakers – Learning to fly

Jake Bugg – Lightning bolt, Two fingers, Broken

MGMT – Time to pretende

MGMT – Kids

Jan & Dean – Surf City

Round Table Knights – Cut to the top (atter en Steve-sang)

Metric – Monster Hospital

Pixies – Where is my mind?

London Grammar – Strong

Metric – Help I’m alive

Foster the People – Pumped up Kicks

Tame Impala – Feels like we’re only going Backwards

Datarock – Computer Camp Love

Kid Mac – She Goes Off

Metric – Gold Guns Girls

Iron & Wine – Flightless Bird

Phoenix – Lisztomania

Jamie T – Sticks n Stones

Jamie T – If you got the Money

 

Sånn! Nå kan dere oppdatere lista deres. Bare hyggelig 😉

 

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

2 Comments

  1. Ingrid Selvaag says

    Åååh, Tom Petty! ❤
    Æ synes du ska få den her på hjernen: Chase and status – Blind faith

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s