Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hverdagsvas

sjamponistOmg, han er så søt at jeg har lyst til å spise han opp! Jeg vil også bli en sjamponist.

Jada jada, jeg er klar over at jeg lovte mer blogging, men de siste ukene har vært helt bananas. Da mener jeg ikke bananas i form av rave parties og vodka redbull, men bananas i skolesammenheng. Jeg har lest, studert, hatt framføringer, gruppearbeid og innleveringer i hytt og pine. Seriøst, det har vært så travelt, men gud så mye jeg lærer! Selvfølgelig kjenner jeg ikke at jeg er sliten før etter stresset er over, så i helga da jeg endelig hadde fri fra skole sov jeg natt og dag. Bokstavelig talt. Jeg hadde skrevet ei liste over ting jeg ønsket å gjøre i løpet av helga, og lista var som følger:

  • Dra på cafè
  • Male et bilde eller to
  • Lese magasiner
  • Klippe og lime i scrapboka mi
  • Stelle hagen som har blitt forsømt de siste ukene
  • Prøve en av middagsrettene fra den nye kokeboka mi
  • Sove

Det eneste jeg gjorde på lista i løpet av helgen var punkt nummer syv. Ikke særlig produktiv helg som dere skjønner, men kroppen og hodet sa bare stopp. Migrene og hele pakka. Ikke særlig kult. Men dagen i dag var kul. I dag dro jeg nemlig på en «blinddate» med ei jente jeg har snakket litt med over facebook. Det er ikke så enkelt å få seg venner her nede. Jeg synes iallefall ikke det. Folk er trivelige, og det er enkelt å komme i kontakt med folk. Men ordentlig vennskap er vanskelig å finne, og er det noe jeg savner så er det akkurat det. Du vet det vennskapet hvor man ler og jabber om alt og ingenting. Det vennskapet hvor du kan ringe og hylgrine på telefonen og vedkommende skjønner akkurat hva du prøver å fortelle, og det vennskape hvor du kan besøke vedkommende når som helst og føle deg like hjemme som hjemme. Jeg savner venninnene mine hjemmefra. Jeg savner Camilla, Aina, Christina, Marie og Beate. Jeg savner de jentene som virkelig kjenner meg og som jeg har vokst opp med.

Derfor var det til stor glede da jeg møtte fantastiske Mathilde i dag, og kaffedaten varte i fire timer uten at noen av oss skjønte hvor tiden ble av. Så herlig når man møter mennesker man bare «klikker» med, og det føles ut som om man har kjent hverandre et halvt århundre allerede. Hun er også glad i håndarbeid, så nå skal vi arrangere en syforening sammen. «Strikk og drikk» som hun kalte det. Hun har nemlig vært student i Trondheim, som du sikkert skjønner av syforeningsnavnet hennes. Jeg gleder meg allerede! Kanskje blir jeg ferdig med lua til Steve som jeg begynte å strikke på for et halvt år siden og.

Tenkte å dele denne jentas YouTube-kanal med dere. Hun er virkelig inspirerende når det kommer til sminke, og kanskje kan det inspirere til en ny vår og sommer-look?

Her i Australia er høsten kommet fort fullt, og jeg har bladd fram både paraply, nattbukse og ullsokker. Vinteren kom tidlig i år. Flaks at vi cruiser hjem til Norge i juli, for å få med oss litt skjærgårdsliv og norske jordbær mens været er som værst her i Australia.

rain

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s