Hverdag
Legg igjen en kommentar

GoPro: Den ekte Bambi på glattisen.

Jeg abbonerer på nyheter fra GoPro, og jeg kunne ikke stoppe å le av denne fascinerende videosnutten som tikket inn på innboksen min for et par uker siden. Bambi på glattisen med happy ending og alt!

)

Jeg elsker GoPro. Kameraene er geniale, men det er helt klart rom for forbedringer. Batteriet varer ikke lengre enn 50-60 minutter i filmmodus, og selve enheten blir veldig varm under bruk noe som kan føre til dugg på glasset på coveret. Men kvalitetsmessig i forhold til størrelsen er GoPro helt klart i egen klasse. Enkel å bruke, flott kvalitet på film og bilder og mange muligheter til kjøp av tilbehør. Et must for folk som liker utendørsaktiviteter som foreksempel kajakk, sykling, ski, surfing og klatring. Ikke minst et must for backpackere, da det er lite og enkelt å ta med seg over alt. Jeg skulle ønske jeg hadde et GoPro-kamera da jeg reiste rundt i Afrika for tre år siden.

Skal du kjøpe GoPro anbefaler jeg deg å kjøpe med stav, ekstra batteri og minnekort med det samme. Det er tre ting du vil få bruk for med en gang, iallefall om du har planlagt å bruke kameraet ditt flittig. Vær obs på at mange av kamerapakkene kommer med tilbebør, slik at du ikke kjøper dobbelt opp. De billigste kameraene fås kjøpt på nett. Sjekk ut www.prisjakt.no for å se hvilken butikk som har det rimeligste tilbudet i Norge.

Image

Image

Paddle board selfie!

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s