DIY, Hverdag, Lifestyle
Legg igjen en kommentar

Picnic in the park

Høsten har meldt sin ankomst her i Australia, og jeg må si at jeg liker høsten bedre enn sommeren. Sommeren i Perth er varm. Veldig varm. Så når høsten kommer med kjøligere netter og friske bris er det mer en lettelse enn noe annet. Spesielt for en svett trønder. I helgen er jeg og Steve barnevakt for Oscar, en 60 kilos labrador. Vi har kosa oss både på stranda og i elva for å kjøle ned både mennesker og dyr. Steve har også lært Oscar å sitte rolig på padlebrettet. Jeg vet ikke hvem som var ivrigst; bikkja eller mannen. Koselig var det iallefall for alle tre.

Image

Image

Image

 

Oscar and Steve

Image

Image

Jeg møtte også på to fantastiske og kreative jenter, Claire og Natasha, som startet bedriften «Personalised Picnics» for litt over et år siden. De arrangerer piknikker med ulike temaer hvor de tilbereder alt for en perfekt piknikk. Alt fra mat og drikke til puter pledd og accesories som gjør piknikken spesiell. Jeg var rett og slett nødt til å gå bort til dem i parken i dag, etter å ha sett hvor vakkert og nøye de stelte i stand piknikken. Det er så artig å møte på slike mennesker med mål og visjoner, og som tørr å ta hobbyen sin til neste nivå.

Denne gangen arrangerte de piknikk for en venninnegjeng som skulle ha en jentekveld. Det var franske baguetter, champagne, telys og magasiner omringet av blomsterbuketter, pledd og puter. Et veldig inspirerende konsept, og ikke minst inspirerende jenter. Jeg fikk tillatelse til å publisere bildene, og her er noen av bildene jeg tok:

Image

Image

Image

ImageDet blir vel ikke mer idyllisk enn dette.

This entry was posted in: DIY, Hverdag, Lifestyle
Tagged with: , , ,

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s