Crafting, DIY, Lifestyle
Comment 1

Drømmen om landsbygda

Jeg kom over et helt fantastisk «eventyrhus» (samboeren sine ord) da jeg satt å googlet og drømte meg bort i hus og hytter på landsbygda. Denne lille skatten har tidligere vært ei jakthytte, men ble pusset opp av ei kreativ dame og er nå blitt forvandlet til en viktoriansk drøm i shabby chic-stil. Hytta er ikke store huset med sine 12 kvm, men trenger man egentlig noe mer når man har et lite bibioltek, en drømmestue og ei himmelseng i taket?

Hytta ser ut som et eventyr med hvitt og duse farger, og eieren har innredet huset med samleobjekter, gjenbruk og DIY-prosjekter. Noen som gjorde at jeg personlig falt enda mer for ideen. Dette er en av de mest sjarmerende hyttene jeg har sett i hele mitt liv, og ideen er notert bak øret. Et slikt gjemmested vil jeg også ha når hverdagen blir for hektisk og samboeren for irriterende! Du kan lese artikkelen om Sandra Foster og hennes hytteprosjekt i New York Times HER. 

Image
 Finnes det en zøtere hytte enn dette?

Image
 Slik så hytta ut under arbeid. Hele prosjektet, inkludert oppussing, interiør og møbler, har kostet henne rundt $3000. I norske kroner er dette litt over 18 000,-

ImageImage
Lyskronen har hun fått tak i på et loppemarked, og hyllene har hun bygd og malt selv. Hun har også samlet på porselen i åresvis, som nå kom godt med som vakkert interiør i drømmehytten hennes.

ImageImage
Speilet til venstre fant hun på et garasjesalg. Speilet var da knalloransje. Et par strøk maling gjorde susen, og vips så var speilet så godt som nytt.

ImageImage
 Lyskronen over sengen er fra et billig varehus, og vasene til høyre er gjenbruk av gamle flasker kjøpt på bruktbutikk og loppemarked.

Og ektemannen? Han har også sitt eget «krypinn», en campingvogn fra 1971 som han kaller «The Groove Tube»:

Image

This entry was posted in: Crafting, DIY, Lifestyle

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s