Hverdag
Comments 2

Nytt år, nye bloggmuligheter

Båttur fra Nusa Lembogan

Det har jeg aldri prøvd før, så det kan jeg helt sikkert

– Pippi Langstrømpe

Da er det nye året kommet godt i gang, og jeg er vel plantet på Australsk jord igjen etter en fantastisk julemåned i Norge etterfulgt av en måned med sol, yoga og surfing på Bali. Det er godt å være tilbake igjen, og jeg storgleder meg til å ta fatt på et nytt semester på univsersitetet her i vakre Perth.

For de av dere som har fulgt meg siden jeg startet bloggen i 2007, så ønsker jeg dere velkommen til marimus 2.0. Jeg droppet «mus» med etternavnet mitt, siden jeg nå har bikket 23 år og å bli assosiert med en mus er ikke like kult lengre. Jeg har store planer både på blogg, karriere og reisefronten, men en ting av gangen. Som dere hører er det mange baller i luften for 2014, og baller er bra.

Jeg er i oppstartfasen av bloggen akkurat nå, og siden wordpress er relativt nytt for meg håper jeg dere kan være tålmodige i starten. Så lover jeg å komme hardt tilbake. Jeg har på følelsen av at 2014 kommer til å bli even better than 2013, og det sier litt!! For 2013 var rått, håttentått!

So long x

This entry was posted in: Hverdag

av

Mitt navn er Mari. Jeg er ei utadvent og reiseglad trønderjente som bor i Australia, nærmere bestemt Perth, med min fantastiske samboer. Her tar jeg en bachelor i ledelse og psykologi, mens jeg på fritiden gjør det jeg elsker mest av alt; å reise, lage mat, danse og å drive med håndarbeid. Når jeg er på mitt lykkeligste er det enten på nye eventyr, på kjøkkenet eller å drive med noe kreativt. Om det er å tegne, fotografere, male eller strikke har ikke så mye å si, så lenge det er noe jeg skaper. På denne bloggen ønsker jeg å dele mine reisetips med dere (som har blitt en del i løpet av årene), matoppskrifter, DIY-ideer og hverdagen min generelt. Jeg håper jeg kan inspirere og engasjere, slik jeg selv blir inspirert og engasjer av dyktige bloggere. Ha en god lesning! :-)

2 Comments

 1. Turi(mus) Nedal says

  No har e læst igjennom hæle bloggen din Mari, må sei e vart både glad og inspirert. Du e så positiv! Har løst te å bli en gladfis e og, men færr å ta etj eksempel så føle e at arma mi (har en slags kronisk betennelse tå nå) sett en stoppar fær næsten alt. Så per dags dato har e ingen drømma eller mål.. Å når du ikkje har d, jær du heller ingenting. Men, ska prøv å sett opp en bucketlist 😀

  Fine og positive Mari, Australia sjer hælt sykt ut! 😀 «Heldige du» hihi

  • Turi, TUSEN TAKK FOR EN SÅ FIN KOMMENTAR!!! 😀 Du gjor mæ veldig, veldig glad! 😀

   Det va trist å hør om arma di. Går du te nå behandling av nå slag? Æ håpe virkelig det går sæ te. Det e itj artig når hælsa jobbe i mot oss, enten om det e kroniske plaga eller brekte bein. Men istedenfor å fokuser på ka du ikke kan gjør, ka e det du kan gjør på tross av hånda? 🙂 Skriv to bucketlista! En bucketliste for hæmlingshanda di og en bucketliste for ka du ska gjør når hånda bli bra 🙂

   Igjen, tusen takk for kommentar. Du e gullj!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s